Cursuri de limba germană pentru toată lumea!

Vrei să înveți limba germană? Centrul de Limbă Germană FOKUS pune la dispoziție o gamă variată de cursuri online accesibile pentru toată lumea!

Cursuri gratuite de inițiere în limba germană

Te invităm să urmărești grupul de Facebook Germana Online Gratuit chiar AICI pentru a fi la curent cu ultimele informații cu privire la aceste cursuri gratuite de inițiere în limba germană! De altfel, acolo găsești materiale gratuite educative cu ajutorul cărora poți învăța limba germană.

Urmărește-ne și ține aproape de noi! Încercăm să oferim lunar astfel de cursuri gratuite de limba germană pentru toată lumea!


Cursuri de limba germană la 22 de euro pe lună

Organizăm lunar cursuri tip seminar în care îți punem la dispoziție cursuri intensive de limba germană pentru începători!

Ce beneficii primești? La o contribuție de 22 de euro (sau 110 lei), vei primi acces la platforma inteligentă de învățare Neurolingua, 1 lună bonus la clubul nostru de conversație (Fokus Club), teme de casă și sfaturi pentru un progres cât mai accelerat!

Nu rata astfel de cursuri pentru începători!


Cursuri de limba germană la grupe compacte (6-8 cursanți)

Dorești cursuri de limba germană într-un grup restrâns? Vino la cursurile de la grupele compacte! Aici vei primi manuale de curs (gratuit) și vei avea sprijinul profesorului tău pe durata întregului modul. Sistemul de curs este diferit față de cursul colectiv (22 euro pe lună), iar avantajele sunt mai numeroase.


Cursuri individuale de limba germană

Ai nevoie de un certificat de limba germană recunoscut la nivel internațional? Te invităm cu drag la cursurile noastre individuale! Centrul nostru este acreditat, astfel că la noi vei putea să obții certificatul ECL (echivalent Goethe, TELC sau ÖSD).

Examenul se desfășoară la sediul nostru din Arad (str. Ghioceilor, nr. 61), fiind un examen înregistrat, stabilit la o dată anume de către cei de la ECL. Sunt 5 date pe an disponibile când se pot susține astfel de examene la nivel internațional, de obicei în zilele de vineri și sâmbătă.

Noi venim în sprijinul vostru și vă preluăm de la aeroportul din Oradea/Timișoara și vă găsim cazare, în cazul în care nu locuiți în apropiere și aveți nevoie de ajutor.

Poate ai nevoie de un certificat B2 la locul de muncă, poate activezi în domeniul medicinei și vrei să lucrezi în Austria, Germania sau Elveția, poate vrei să te muți într-o țară „vorbitoare” de limba germană… Care este soluția? Centrul de Limbă Germană FOKUS!

De reținut: certificatul ECL este recunoscut în Uniunea Europeană și nu are termen de valabilitate, adică odată luat, nu expiră!


Cursuri individuale de limba germană pentru copii

Dorești ca și copilul tău să învețe limba germană sau ai nepoți pe care-i vrei cât mai pregătiți pentru viitor? Înscrie-i la cursurile individuale de limba germană pentru copii!

Punem la dispoziție cadre didactice acreditate pentru ca toți copiii să învețe limba germană într-un mod cât mai armonios, corect și ordonat!


Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la cursurile noastre de limba germană pentru toată lumea, te rog să completezi formularul de pe linkul următor și te va contacta în cel mai scurt timp posibil o colegă de la Centrul nostru de Limbă Germană FOKUS.

Link: https://www.clgfokus.ro/sesiune-individuala-gratuita/

Te așteptăm la cursuri!


Centrul de Limbă Germană FOKUS: +40 745 534 556 (WhatsApp)


Sursă imagine: Jonathan Francisca on Unsplash

Distribuie pe: