CURSURI PENTRU ADULȚI

Aţi ajuns la un moment decisiv în viaţa dumneavoastră şi trebuie să faceți o schimbare? Noi vă ajutăm!

Detalii

Cursurile „FOKUS” se adresează celor care își doresc să învețe limba germană și să o facă în cel mai scurt timp posibil. Metoda „FOKUS” vă oferă posibilitatea să deveniți un vorbitor fluent de limbă germană în timp record, datorită faptului că predarea este adaptată perfect procesului de învațare neuronal (adică: „cum învață creierul”).

Pe lângă cursurile de la clasă, veți primi acces la platforma inteligentă de învățare Neurolingua, unde veți putea accelera cu până la 70% progresul de învățare (proces denumit și „învățare agresivă”).

Alături de traineri bine pregătiți, veți descoperi faptul că tainele limbii germane nu sunt deloc mari și complicate și că, de fapt, limba germană poate fi învățată eficient într-un spirit destins și pozitiv.

CURSURI PENTRU COPII

Profesorii noştri urmăresc ca în grupele de copii care se formează, fie pentru cursuri…

Detalii

Cursurile „FOKUS KIDS” se adresează copiilor de toate vârstele, începând de la 2 ani jumate până la 14 ani. Metodele de predare se deosebesc fundamental de metodele clasice (unde doar cei mai înzestrați genetic reușesc) și de cele ultra-moderne (care nu fac altceva decât să distrugă atenția, motivația și memoria de lungă durată prin jocuri pe calculator în limba țintă).

Metodele și tehnicile de predare FOKUS se apropie foarte mult de cunoscuta metodă „Maria Montessori”, prin faptul că învățarea se face bazat pe ceea ce experimentează copilul cu toate simțurile. Noi o numim „metoda adaptată la procesul neuronal de învățare”, care tradus înseamnă: „copilul dumneavoastră nu doar învață germană, el își dezvoltă gândirea în toate aspectele!”

CURSURI PENTRU COMPANII

Companiile din Germania, Austria şi Elveția se bucură în general de o excelentă reputaţie în…

Detalii

Cursurile „FOKUS CORPORATE” sunt instrumentul cu care din 2011 am ajutat firme mici și mari să crească valoarea lor prin aportul pe care îl aduce cunoașterea limbii germane de către angajații cheie din interiorul companiei.

De-alungul anilor, am pregătit personal din domenii de conducere, calitate, resurse umane, logistică, achiziții, IT și alte subdomenii.

În procesul de învatare, angajații companiilor sunt ajutați și de platforma inteligentă de învățare Neurolingua, pe care am adaptat-o nevoilor actuale din segmentul corporate.

Au învăţat cu noi limba germană: