Fokus logo

Mă înscriu la o sesiune individuală gratuită de limbă germană!

Învățarea limbii germane este pentru oricine o adevărată provocare. Este spre binele tău să pleci la drum echipat cu cele mai valoroase informații, care te vor ajuta să închei cu succes această călătorie.

Te invit alături de mine, într-o SESIUNE INDIVIDUALĂ GRATUITĂ, timp în care îți voi îndrepta pașii spre o învățare de succes, fie că ai în plan să înveți limba germană în viitor sau că ai pornit deja în această aventură.

De ce să te înscrii la o sesiune individuală gratuită de coaching one-to-one cu mine?

primești un răspuns detaliat cu privire la nivelul de limbă germană;

punem cap la cap tot ce știi deja în limba germană și tragem concluziile împreună;

îmi spui despre obiectivele tale și facem împreună strategia ta personalizată pentru eficientizarea timpului și energiei tale;

îți voi explica cum să îți faci propriul SRS;

dacă vei alege ulterior să lucrezi împreună cu mine și echipa mea, vei avea beneficii multiple despre care îți voi povesti la sesiune.

Abia aștept să te cunosc!

  *Doresc să fiu contactat/-ă...

  Obligatoriu*


  VORBITOR

  Andrei Farca

  Specialist în învățare accelerată
  Fondator și Coordonator Training CLG FOKUS

  DESPRE NOI

  Centrul de Limbă Germană FOKUS® a luat ființă acum mai bine de 10 ani, din dorința de a adăuga valoare comunității noastre. În primul an de activitate am suferit mult alături de cursanții noștri, în încercarea de a îi învăța limba germană. Ne-am propus îndată să eficientizăm modul de predare, așa că ne-am pus pe treabă. După 3 ani de cercetare în domeniul neuroștiințelor cognitive, a luat ființă metoda FOKUS de predare.

  Cu atenție și migală am îngemănat principiile de coaching lingvistic cu tehnicile de învățare accelerată, iar astăzi suntem cel mai eficient centru de limbă germană din România,

  cu cel mai redus număr de ore necesar pentru parcurgerea unui nivel de limbă și o rată de succes de 100% la toate certificările lingvistice.

  La webinarul gratuit ținut de către Andrei Farca, specialist în învățare accelerată, vei afla cum poți și tu să înveți simplu și eficient limba germană, fără durere. Înscrie-te și invită-ți prietenii la webinar!

  CONTACT

  office@clgfokus.ro
  0755 100 007

  ADRESA

  Str. Ghioceilor, Nr. 61, Arad
  (Secretariat)