Suntem primul Centru de limba germană din România care:

Am adaptat metodele de învățare și tehnicile de predare în conformitate cu actualele descoperiri în Neuroștiințele Educaționale, în acord cu renumitul specialist în Neuroștiințe și președinte al Institutului de Neuroleadership din Londra, dr. David Rock.

Am dezvoltat pe baza cercetărilor în Neuroștiințe și în acord cu multiplul campion american la Campionatul Scott Hagwood, o platformă inteligentă de învățare și memorare (Fokus “MEMO”) care scurtează timpul de asimilare a noilor termeni învățați la clasă cu peste 70%!

Am înjumătățit numărul de ore plătite la clasă pentru atingerea nivelelor conforme cu Cadrul Comun de Referință European pentru Limbi, și aceasta datorită metodelor și tehnicilor adaptate procesului neuronal de învățare.

Am integrat principiile de coaching în sesiunile de predare a limbii germane, în strânsa colaborare cu prof. dr. Steve Barkley, lider internațional în segmentul Coaching Educațional.

Predăm limba germană în următoarele formate:

INDIVIDUAL – la clasă
INDIVIDUAL – prin Skype
GRUPE COMPACTE de 6-8 cursanți

Centrul de Limba Germană “FOKUS” din Arad, este format din traineri de limba germană certificați din Arad, Oradea și Viena, cu experiență de peste 6 ani în predarea limbii germane atât pentru începători, cât și pentru avansați, copii sau adulți.

Materialele folosite sunt acreditate de Institutul Goethe din München, ele ajutând la o asimilare nativă a limbii germane pe toate planurile: scris, vorbit, citit, auditiv. La cerere, putem opta și pentru materiale specifice dorite de către cursant.

Serviciile noastre sunt oferite atât persoanelor fizice cât și firmelor (cursuri “corporate”).

Au învăţat cu noi limba germană: