Fokus logo

marți,

30.11.2020, ora 20:00

Primii 4 pași în învățarea cu succes a limbii germane

Învățarea limbii germane este pentru oricine o adevărată provocare. Este spre binele tău să pleci la drum echipat cu cele mai valoroase informații, care te vor ajuta să închei cu succes această călătorie.

Te invit alături de mine, într-un webinar de 45 de minute, timp în care îți voi îndrepta pașii spre o învățare de succes, fie că ai în plan să înveți limba germană în viitor sau că ai pornit deja în această aventură.

Ce inveti din webinar ?

Care este rețeta secretă pentru a reține TOT ce te interesează în limba germană

Cum să te organizezi în interiorul și în exteriorul tău, ca să poți maximiza potențialul tău de învățare

Ce unelte moderne personalizate poți folosi ca să economisești timp și energie

Ce este “piramida învățării” și care sunt riscurile la care te expui atunci când nu îi respecți geometria

  *De la ce oră vrei să participi?

  Obligatoriu*

  VORBITOR

  Andrei Farca

  Specialist în învățare accelerată
  Fondator și Coordonator Training CLG FOKUS

  DESPRE NOI

  Centrul de limbă germană FOKUS® a luat ființă acum mai bine de 10 ani, din dorința de a adăuga valoare comunității noastre. În primul an de activitate am suferit mult alături de cursanții noștri, în încercarea de a îi învăța limba germană. Ne-am propus îndată să eficientizăm modul de predare, așa că ne-am pus pe treabă. După 3 ani de cercetare în domeniul neuroștiințelor cognitive, a luat ființă metoda FOKUS de predare.

  Cu atenție și migală am îngemănat principiile de coaching lingvistic cu tehnicile de învățare accelerată, iar astăzi suntem cel mai eficient centru de limbă germană din România,

  cu cel mai redus număr de ore necesar pentru parcurgerea unui nivel de limbă și o rată de succes de 100% la toate certificările lingvistice.

  La webinarul gratuit ținut de către Andrei Farca, specialist în învățare accelerată, vei afla cum poți și tu să înveți simplu și eficient limba germană, fără durere. Înscrie-te și invită-ți prietenii la webinar!

  CONTACT

  office@clgfokus.ro
  0755 100 007

  ADRESA

  Str. Ghioceilor, Nr. 61, Arad
  (Secretariat)