Esențial pentru copii

Copiii sunt, fără îndoială, cea mai mare investiție pe care un om o face în viaţă, fie că îşi dă seama mai devreme sau mai târziu. Odată cu dezvoltarea fizică şi psihică, copiii au nevoie de formare educațională şi intelectuală.

Părinţii sunt cei responsabili de o dezvoltare normală a copiilor lor pe toate planurile, iar perioada de „investiție” este una scurtă, dar cu efecte puternice şi pe termen lung! Tocmai de aceea vă îndrumăm spre cursuri de germană pentru copii.

Cursuri de germană pentru copiii de toate vârstele

Profesorii noştri urmăresc ca în grupele de copii care se formează, fie pentru cursuri de germană pentru copii de gradiniţă sau pentru copii de gimnaziu, să caute unitatea în diversitate.

Ei înțeleg că fiecare copil este diferit şi aceasta face din Centrul de Limbă Germană FOKUS cel mai bun ofertant de cursuri de germană şi cursuri de germană pentru copii din Arad: fiecare elev găseşte o abordare personală din partea profesorului într-un mediu colectiv şi profesional.

Metode inedite de predare

Manuale special aduse din Germania bazate pe predarea neurolingvistică, plus ingredientul secret: cântece şi poezii, special alese pentru dezvoltarea şi asimilarea armonioasă şi eficientă a copilului tău!

Dacă îţi doreşti ca și copilul tău să înveţe limba germană, înscrie-l acum la cursul de germană pentru copii!

Rezervă-i un loc la cursul de germană pentru copii!
Vă stăm la dispoziție pentru mai multe informaţii la numărul de telefon +40 755 100 007