Beneficii cursuri Germană pentru Copii

Copiii sunt fără îndoială cea mai mare investiție pe care un om o face în viaţă – fie că işi dă seama mai devreme sau …mai/prea târziu. Odată cu dezvoltarea fizică şi psihică, copiii au nevoie de formare educațională şi intelectuală.

Părinţii sunt însă cei responsabili de o dezvoltare normală a copiilor lor pe toate planurile, iar perioada de “investiție” este una scurtă dar cu efecte puternice şi pe termen lung! Tocmai de aceea vă îndrumăm spre cursuri de germană pentru copii.

Cursuri de germană pentru copii de toate vârstele

Profesorii noştri urmăresc ca în grupele de copii care se formează, fie pentru cursuri de germană pentru copii de gradiniţă sau pentru copii de gimnaziu, sa caute unitatea în diversitate.

Ei înțeleg că fiecare copil este diferit şi aceasta face din Centrul de limba germană FOKUS cel mai bun ofertant de cursuri de germană şi cursuri de germană pentru copii din Arad: fiecare elev găseşte o abordare personală din partea profesorului într-un mediu colectiv şi profesional.

Metode inedite de Predare

Manuale special aduse din Germania bazate pe predarea neuroligvistică plus ingredientul secret: cântece şi poezii, special alese pentru dezvoltarea şi asimilarea armonioasă şi eficientă a copilului tău!

Dacă iţi doreşti pentru copilul tău să înveţe limba germană, înscrie-l acum la cursul de germană pentru copii !

Rezervă-i acum un loc la cursul de germană pentru copii!
Informaţii la telefon 0755 100 007