Fokus logoannouncement

Ofertă dedicată nevoilor tale!

CURSURI Personalizate

Poate ai început să înveți limba germană și ți pare un lucru destul de greu sau poate că vrei să înveți și nu știi cum… Nu te îngrijora! Suntem la dispoziția ta!

Noi, la Centrul de Limbă Germană FOKUS, îți oferim o metodă personalizată dedicată nevoilor tale pentru a te ajuta să înveți limba germană într-un ritm accelerat și echilibrat.

CEI 5 „P” speciali pentru tine!

Plan de curs personalizat dedicat nevoilor tale;

Profesor personal (un ajutor pe care-l poți aborda ori de câte ori ai nevoie; un partener de învățare);

Program flexibil (tu stabilești când înveți, noi stabilim ce înveți);

Platforma Neurolingua (acces nelimitat pe durata cursurilor);

Promptitudine (cel mai esențial lucru în relația student-profesor).

  Obligatoriu* 

  VORBITOR

  Andrei Farca

  Specialist în învățare accelerată
  Fondator și Coordonator Training CLG FOKUS

  DESPRE NOI

  Centrul de Limbă Germană FOKUS® a luat ființă acum mai bine de 10 ani, din dorința de a adăuga valoare comunității noastre. În primul an de activitate am suferit mult alături de cursanții noștri, în încercarea de a îi învăța limba germană. Ne-am propus îndată să eficientizăm modul de predare, așa că ne-am pus pe treabă. După 3 ani de cercetare în domeniul neuroștiințelor cognitive, a luat ființă metoda FOKUS de predare.

  Cu atenție și migală, am îngemănat principiile de coaching lingvistic cu tehnicile de învățare accelerată, iar astăzi suntem cel mai eficient centru de limbă germană din România,

  cu cel mai redus număr de ore necesar pentru parcurgerea unui nivel de limbă și o rată de succes de 100% la toate certificările lingvistice.

  La webinarul gratuit ținut de către Andrei Farca, specialist în învățare accelerată, vei afla cum poți și tu să înveți simplu și eficient limba germană, fără durere. Înscrie-te și invită-ți prietenii la webinar!

  CONTACT

  office@clgfokus.ro
  0755 100 007

  ADRESA

  Str. Ghioceilor, Nr. 61, Arad
  (Secretariat)

  Toate drepturile rezervate © Centrul de Limbă Germană FOKUS – 2022